Despre noi

Pentru ca ne dorim sa impartasim cat mai multor persoane cum sa faci bani online am creat ADblog.ro pentru ca exista foarte multe articole despre cum sa faci bani online insa cele mai multe dintre ele sunt doar reclame sau iluzii false care incearca sa te convinga sa te inscrii la vreun curs, webinar, training sau alta metoda pentru a deveni milionar peste noapte in mediul online.

In fiecare zi aflăm, si incercam în mod constant, tot mai multe metode de a face bani online, astfel încât să îi obținem într-un mod cât mai smart.

Categorii

Hot Tags

31 mart. 2020
14 metode practice prin care poți câștiga bani cu Bitcoin în 2020
14 metode practice prin care poți câștiga bani cu Bitcoin în 2020
ADblog

14 metode practice prin care poți câștiga bani cu Bitcoin în 2020 

Dacă ai ajuns pe blogul nostru, cel mai probabil vrei să câștigi Bitcoin in mod gratuit, nu-i așa? Cel mai probabil, până acum ai auzit deja despre metodele prin care poți câștiga Bitcoin, acea monedă magică a internetului și despre digital currency, care pot fi folosite pentru a face cumpărături sau pot fi schimbate în bani reali.

Monedele digitale folosesc tehnologii de criptare pentru a putea fi capabile să facă tranzacții sigure și securizate indiferent de locația în care ne aflăm sau în care dorim să trimitem banii pe glob.

Nefiind reglementate de  bănci, guverne sau rezerve federale, această rețea deschisă este administrată  de către utilizatorii și investitorii însăși.

Acesta este ghidul nostru prin care ne dorim să vă învățăm cum puteți câștiga bani cu bitcoin în anul 2020.

Contrar convongerii pe care ajung să o aibă majoritatea oamenilor după ce caută acest subiect pe motoarele de căutare, câștigarea monedei Bitcoin este ușoară. Sunt mai multe metode prin care se pot câștiga bitcoin în mediul online – unele sunt mai populare decât altele – însă toate funcționează.

Există metode care implică un efort minimal, însă cum era de așteptat acestea oferă o recompensă foarte mică, dar sunt metode care implică o recompensă mai mare, însă cum era normal, acestea cer ca tu să ai ceva experiență în industrie.

În rândurile care urmează vă vom prezenta unele dintre cele mai faimoase metode prin care poți câștiga bitcoin

1.Minarea de Bitcoin

Acum nu înțelege greșit, Bitcoin nu trebuie minat în sensul clasic, să sapi în pîmânt după el. Cel puțin nu în acel sens.

Deci, de ce se numește minerit? Similar cu mineritul după aur, merii de bitcoin trebuie să aducă aurul la suprafață, în acest caz aurul fiind reprezentat de Bitcoin.

Ai îndrăzneala de a întreba cum?

În timp ce banii reali au un guvern care se ocupă de prcesul de printare și distribuire, Bitcoinul are mineri care au soluții software speciale pe care le folosesc pentru a rezolva probleme matematice și sunt recompensați cu Bitcoin pentru acest lucru. Acest sistem face ca rețeaua de Bitcoin să funcționeze.

Procesul de minare al Bitcoinului a fost unul simplu la început, permițând utilizatorilor timurii să producă sute de bitcoin folosind calculatoarele proprii, de acasă. CU toate acestea, în ziua de azi competiția este una strânsă piața fiind foarte volatilă, minerii cumpără componente extrem de scumpe pentru pc-urile lor, tipuri de componente la care clienții obișnuiți nu au acces prea ușor, și toate astea pentru a-și crește puterea de procesare pentru a putea mina algoritmi mult mai comlecși.

Devreme ce minarea de bitcoin este practic o competiție între cine rezolvă mai repede block-urile mai repede, mineri formează echipe, acele echipe se numesc  “mining pool”, în aceste mining pool minerii își combină puterea de procesare pentru a rezolva fiecare tranzacție primii. Recompensa vine de cele mai multe ori din taxa de minerit, care urmează să se împartă între membrii “piscinei”.

Totuși, e important de precizat că Mineritul de Bitcoin nu mai e la fel de profitabil cum era înainte, multă lume spunând că aceasta este sfârșitul unai perioade profitabile de minerit.

2.Robinetele de Bitcoin – Bitcoin Faucets

Dacă nu te deranjează să te uiți la reclame sau să răspunzi la chestionare, poți vizita un Faucet Bitcoin website. În general aceste site-uri web generează venituri din anunțurile plasate pe pagina lor. Persoanele care vizitează aceste site-uri și răspund la chestionare sau completează chestionare chapta vor fi plătite printr-un mic procent din recompensa acelui chestionar.

3.Site-urile care plătesc pentru click-uri (Pay to click – PTC – Websites)

Există câteva site-uri care te vor plăti în Bitcoin dacă vei urmări reclame sau dacă vei vizita unele pagini web care conțin reclame. Dacă nu te deranjează reclamele și vrei să câștici Bitcoin rapid – asta poate fi o idee bună. Ține minte că pentru a câștiga o sumă semnificativă de de bani este totuși foarte greu și cere un volum foarte mare de muncă. Spre exemplu BTC4ADS plătește în jur de 100 Satoshi (0.00000100 B) iar Coinadder plătește cam 25 Satoshi pe click.

4.Făcând micro tasck-uri 

Există cîteva site-uri web, cum ar fi Microworkers sau Cloudfactory, care te plătesc pentru a completa mici sarcini simple cum ar fi vizionarea unui clip de Youtube sau completarea unor sondaje. Aceste site-uri te vor plăti în bitcoin pentru sarcini simple care nu îți vor cere mult timp pentru a le completa.

Bitcoinget este cel mai mare jucător din piață, el plătind până la 20,000 Satoshi per task, dar mai sunt si alte alternative, cum ar fi Cointasker, însă acesta plătește sume semnificativ mai mici per task.

5.Scrie articole desore Bitcoin

Criptocurrency este o nișă în sine, asta înseamnă că piața este inundată de redactori care încep să reînoiască conținutul, lucru care contribuie la deteriorarea calității. Cu toate acestea dacă cunoști această nișă și ai abilități bune ca și scriitor poți câștiga bani din acest lucru.

CCN, Blockchain Aliens sunt câteva site-uri care te plătesc pentru articolele scrise cu tema Bitcoin. De asemenea poți găsi destul de ușor locuri de muncă pe site-urile web dedicate freelanceri-lor, cum ar fi Upwork și freelancer.com

6.Oferă-ți ajutorul altor persoane, care au nevoie, și acceptă plata în Bitcoin

De asemenea poți câștiga Bitcoin ajutând alți oameni cu ceea ce au nevoie, urmând să fi plătit în Bitcoin. Cea mai cunoscută platformă pentru acest lucru este bitfortip.com, aceasta te va plăti în bitcoin ca și stimulent pentru a ajuta alți oameni. Bitcoin este o tehnologie relativ nouă, existând oameni care sunt cu adevărat pasionați și încântați de ceea ce urmează, astfel încât sunt dispuși să își ofere ajutorul pentru a construi un vibe pozitiv în jurul comunității, dar și să ajute oamenii să își rezolve problemele.

7.Pariurile și jocurile de noroc cu Bitcoin

Deși nu este recomandat pentru nimeni, dacă te consideri a fi o persoană care se poate controla extrem de bine, care este stăpân pe sine, piața jocurilor de noroc pe bază de bitcoin poate deveni o sursă de venit în continuare. Ca și alte forme de jocuri de noroc, în jocurile de noroc pe bază de Bitcoin  procentajul jucătorilor care câștigă este unul destul de mic, dar dacă ești un jucător profesionist, stăpân pe sine care știe ce face și când să se oprească poți transforma această oportunitate într-o reală sursă de venit.

8.Cumpără și păstrează

Începe prin a crea un portofel pentru a avea unde să îți păstrezi monedele Bitcoin în siguranță. Sunt multe soluții de acest tip, cum ar fi Paxful, acesta furnizează un serviciu gratuit de portofel digital, te poți loga pricând pentru a crea un cont. Aceasta este cea mai facilă metodă dacă plănuiești să cumperi și să stochezi monedele Bitcoin. Totuși asigură-te că site-ul pe care îl folosești pentru acest lucru este unul sigur și de încredere.

Investitul în Bitcoin este practic un joc, în care tot ce ai de făcut este să așteăți ca valoarea lui să crească. Acest lucru îți permite să te decizi foarte ușor când e timpul să cumperi sau sa vinzi. Există mai muți factori care pot contribui la evoluția pieței bitcoin, de aceea nu se poate știi niciodată cu exactitate ce se va întaâmpla.

“Hodl” este un termen folosit în comunitatea Bitcoin atunci când aceștia doresc să își păstreze monedele fiind convinși că valoarea acestora va crește într-o zi.

Cuvântul de argou folosit în spațiul cryptocurrency-ului provine de la fraza “Hold on for Dear Life”.

Vă sugerăm să reținețo faptul că această metodă poate fi complicată, așa că vă recomandăm să aveți grijă ce sfaturi urmați. Cel mai bine este să cercetați și să vă documentați singuri despre subiect.

9.Desfășurați campanii de semnături pe forumul BitcoinTalk

BitcoinTalk este unul dintre primele forumuri Bitcoin, acesta fiind set up de către Satoshi Nakaomto (creeatorul Bitcoin-ului) însuși. Probabil este cel mai popular forum în sfera crypto monedelor, fiind utilizat de milioane de oameni. Dacă sunteți un adept al forumului și ați atins un anumit nivel de autoritate prin postări consecvente atunci postările tale vor avea o semnătură sponsorizată și vei fi plătit dde către diverși sponsori pentru fiecare postare pe care o vei face pe forum.

10.Tranzacții Bitcoin

Exitsă un potențial de a câștiga bani prin intermediul tranzacțiilor cu bitcoin. Spre deosebire de cumpărarea și păstrarea monedei bitcoin, tranzacționarea înseamnă să cumperi monede la un preț cât mai mic ca mai apoi să le vinzi la un preț cât mai mare. Această operațiune necesită practică și o bună cunoaștere a pieței de tranzacționare. Dat fiind faptul că piața criptomonedelor este na extrem de volatilă această metodă poate fi una destul de riscantă.

Recomandăm precauție!

Există bani în Arbitrage

În orice caz, natura volatilă a pieței oferă prilejul oportunităților de arbitrage. Arbitrage – conform investopedia reprezintă procedura de simulare a procesului de vânzare și cumpărare simultană a valorilor, valute sau mărfuri pe piețe diferite sau în forme derivate pentru a putea profita de prețuri diferite pentru același activ.

Există totuși câteva motive pentru care procesul de Bitcoin Arbitrage are loc.

Câteva exemple ar putea fi: Cererile pieței, diferența de calitate a piețelor și diversitatea cererilor clienților, aceștea fiind doar câteva din exemplele posibile.

Dacă ești o persoană care cunoaște bine piața și poți urmări în aceși timp mai multe operațiuni de schimb, care au loc pe teritoriul mai multor țări, atunci ai șanse mari să obții o marjă mare de profit.

Dacă ai anumite cunoștiințe tehnice poți profita de pe urma utilizării așa numiților “arbitrage bots”.

Tranzacționarea zilnică a criptomonedei Bitcoin are o marjă bună de profit, dacă este făcută în mod corespunzător

Cu toate că Bitcoin-ul devine tot mai puțin volatil pe zi ce trece, nu trebuie să neglijăm faptul că suntem încă în perioada de adaptare cu cryptomonedele, și că au existat fluctuații de peste 3% într-un singur minut încă din aprilie 2018. Tranzacționările zilnice prezintă risc mai mic, dar oferă de asemenea recompense mai mici, dacă nu faci investiții majore. Însă dacă ești pregătit îți poți face propriile tale cercetări asupra pieței de tranzacționare Bitcoin și a regulilor economice în general, poți să îți construiești propria ta strategie pentru a face profit din tranzacțiile zilnice fără a avea pierderi prea mari.

11.Acceptă Bitcoin ca și metodă de plată

Să nu uităm faptul că Bitcoin este, până la urmă, o monedă digitală așa că de ce să nu vinzi produse/bunuri sau servicii și să accepți plata ăn bitcoin. Acest lucru îți oferă libertatea de a vinde orice oricui, fără a avea nevoie de bănci sau alte instituții financiare care te-ar putea împiedica să faci acest lucru. Dacă oferi servicii sau bunuri de ce să nu accepți plata ăn bitcoin. Ca fapt divers există o mulțime de firme care acceptă plata cu bitcoin.

Există câteva metode prin care poți câștiga bani cu bitcoin. Dacă alegi să minezi sau să investești, e important să faci cât mai multe cercetări posibil în prealabil și să fii pregătit pentru toate posibilitășiile și deznodământurile care pot apărea.

12.Împrumută Bitcoin – Leanding Bitcoin – îl veți întâlni mai des sub această denumire

Natura descentralizată a Bitcoinului, dar și a altor criptomonede simplifică efectuarea tranzacțiilor fără a fi nevoie ca acestea să fie validate de către autorități. În acest caz poți împrumuta bitcoin potențialilor doritori cu o anumită rată a dobânzii. Este o alterntică mult mai bună la „holding” deoarece utilizezi surplusul, bogăția, și nu te străduiești să te menții la un anumit nivel, lucru mult mai bun pentru economie. Există câteva platforme care îți permit să oferi împrumuturi în bitcoin cu o dobândă de până la 15%.

Ia totuși în considerare faptul că aceasta este totuși o piață nouă și există mulți excroci care vor încerca să te înșele. Atunci când dorești să faci investiții sau să oferi împrumuturi alege întotdeauna platformele care sunt demne de încredere.

13.Tranzacții binare cu Bitcoin

Tranzacțiile binare există de foarte mult timp în lumea tranzacțiilor financiare, fapt pentru care nu a durat mult până să își facă loc și în lumea tranzacțiilor financiare cu criptomonede. Binar – așa cum sugerează și numele, oferă doar două opțiuni, un trader cumpără o opțiune iar la sfârșitul timpului alocat, traderul fie este “în bani” fie ”fără bani”. În esență acestă modașitate nu este prea departe de faimosul joc de noroc “ruleta rusească”.

Tot ce trebuie să faci este să plasezi o investiție pe una dintre cele două opțiuni. Să spunem că prețul bicoinului este 3000$, acum (la 10AM), tu poți investii în faptul că prețul va fi mai mare de 3000$ până la 6 PM sau în faptul că prețul va fi mai mic de 3000$ până la 6 PM. Dacă la ora 5 PM prețul bitcoin-ului este într-adevăr mai mare mai mare de 3000$, atunci tu vei fi recompensat cu un anumit  procent aferent investiției făcute, dacă este mai mic atunci îți vei pierde banii investiți. O altă opțiune este să pui banii, dacă tu consideri că este corect, pe opțiune că prețul BTC-ului va scădea. Dacă prețul în momentul în care se termină perioada alocată este mai mic atunci îți vei primi procentul aferent investiției.

14.Fă bani cu programele de afiliat Bitcoin

Pe scurt, marketingul afiliat este atunci când tu generezi vânzări unor produse sau servicii iar organizația care oferă acel produs sau serviciu îți plătește anumite comisionane pentru aducerea potențialilor clienți sau consumatori care altfel nu ar folosi acele produse sau servicii.

Pentru mai multe informații despre marketingul afiliat te rugăm să vizitezi acest articol despre marketingul afiliat și cum îți poate aduce acest un venit într-un mod pasiv  

Un program de marketing afiliat interesant este cel de la THC, din domeniul serverelor web și al hostingului.

Postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Campurile marcate sunt obligatorii *