Despre noi

Pentru ca ne dorim sa impartasim cat mai multor persoane cum sa faci bani online am creat ADblog.ro pentru ca exista foarte multe articole despre cum sa faci bani online insa cele mai multe dintre ele sunt doar reclame sau iluzii false care incearca sa te convinga sa te inscrii la vreun curs, webinar, training sau alta metoda pentru a deveni milionar peste noapte in mediul online.

In fiecare zi aflăm, si incercam în mod constant, tot mai multe metode de a face bani online, astfel încât să îi obținem într-un mod cât mai smart.

Categorii

Hot Tags

31 mart. 2020
Avantajele și dezavantajele de a castiga bani cu marketing afiliat
Marketingul afiliat este practica de a câștiga comisioane de trimitere la achizițiile făcute pe magazinul de comerț electronic al altcuiva.
ADblog

Avantajele și dezavantajele de a castiga bani cu marketing afiliat 

Avantajele și dezavantajele de a castiga bani cu marketing afiliat

Pe scurt, avantajele si dezavantajele de a castiga bani cu marketingul afiliat. Marketingul afiliat este practica de a câștiga comisioane de trimitere la achizițiile făcute pe magazinul de comerț electronic al altcuiva. Practic, atunci când trimiteți pe cineva prin intermediul unui link specializat pentru a cumpăra un produs într-un magazin online, vânzarea este atribuită link-ului dvs. și câștigați un  comision.

Unele platforme inteligente de gestionare a legăturilor pot adăuga în mod automat informațiile de urmărire a afiliaților la link-urile dvs. pentru a face afiliere corectă clicurilor individuale. 

Realitatea marketingului de afiliere

Problema predominantă în marketingul afiliat este cultura așa-numitilor experți și a schemelor „get-rich-quick” care s-au dezvoltat în jurul acestui model de vânzare altfel decat logic. Sugestia că marketingul afiliat poate fi redus rapid și cu puțin efort este un mesaj greșit.

Castiga bani cu marketingul afliat.

Câștigul financiar prin marketingul afiliat este bazat pe cercetare, multa muncă și implicare constantă cu produsele și rețelele de marcă pe care alegeți să le susțineți astfel incat vinzi produse si faci bani online.

Avantajele marketingului afiliat

Mai jos sunt câteva avantaje ale marketingului afiliat care îl fac o opțiune bună de a castiga bani prin afiliere de la domiciliu:

 • Majoritatea programelor de afiliere sunt libere să se alăture, astfel încât costurile dvs. sunt de obicei legate de trimiterea și metodele dvs. de marketing.
 • Nu este necesară crearea unui produs sau serviciu, deoarece alegeți unul care este deja existent.
 • Nu trebuie să stocați sau să expediați produse.
 • Poți lucra oricând și de oriunde, atât timp cât ai acces la internet.
 • Există un potențial de venit pasiv, care depinde de modul în care comercializați programele afiliate.
 • Poate fi adăugat la compania curentă de acasă pentru a crea un flux de venituri suplimentare.
 • Marketingul afiliat este ideal pentru bloggeri, antrenori, antreprenori în informații și pentru cei care își construiesc și își mențin propriile proprietăți digitale.

Dezavantajele marketingului afiliat

Iată câteva dezavantaje de a câștiga bani prin marketing afiliat:

 • Este nevoie de un mare angajament de timp pentru a genera cantitatea de trafic necesară pentru a produce venituri.
 • Pot apărea deturnări de afiliere în care nu vi se acordă credit pentru sesizare.
 • O trimitere proastă a afiliatului îți poate strica credibilitatea; este crucial să cercetați și să selectați întreprinderi de calitate, iar acest lucru necesită timp.
 • Nu aveți niciun control asupra îndeplinirii întreprinderilor de un anumit produs sau serviciu.
 • Unele companii nu reușesc să-și plătească marketingul afiliat.
 • Este o piață extrem de competitivă. Când găsiți un program de afiliere excelent, puteți paria că și alții îl promovează.
 • Clienții aparțin comerciantului. Statisticile dvs. vă vor anunța câte vânzări au fost făcute cu ce produs, dar, în cele mai multe cazuri, nu veți avea informații despre cine a făcut achiziția. Acest lucru poate face dificilă atingerea vânzărilor recurente.

Probabilitatea  de a câștiga bani cu marketingul afiliat nu este mai bună sau mai rea decât orice alt tip de afacere la domiciliu. Succesul dvs. personal depinde de crearea unui program pentru implicarea zilnică cu afacerea dvs. online și de a avea perseverenta astfel incat  afacerea  dvs. crește.

Postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Campurile marcate sunt obligatorii *