Despre noi

Pentru ca ne dorim sa impartasim cat mai multor persoane cum sa faci bani online am creat ADblog.ro pentru ca exista foarte multe articole despre cum sa faci bani online insa cele mai multe dintre ele sunt doar reclame sau iluzii false care incearca sa te convinga sa te inscrii la vreun curs, webinar, training sau alta metoda pentru a deveni milionar peste noapte in mediul online.

In fiecare zi aflăm, si incercam în mod constant, tot mai multe metode de a face bani online, astfel încât să îi obținem într-un mod cât mai smart.

Categorii

Hot Tags

31 mart. 2020
Cum sa castigi bani din sondaje
Cum sa castigi bani din sondaje online
ADblog

Cum sa castigi bani din sondaje 

Dupa un mic research online tot mai multe idei/metode care ne pot ajuta să facem un mic venit în plus în timp ce suntem in fata laptopului sau chiar al telefonului, si una dintre Cele mai bune metode de facut bani online sunt participarea la diferite sondaje online platite pe care le organizeaza diferite site-uri din România sau din strainatate.

Tot ce trebuie sa faci pentru a putea castiga bani din sondaje platite este sa te inregistrezi pe anumite site-uri pe care le voi enumera mai jos. Pentru participarea unui sondaj poti castiga  intre 2 şi 15 RON pentru un sondaj scurt.

5 site-uri de specialitate cu sondaje online platite

1. Mobrog.com – este o platforma straina, dar si cu varianta în română. Cel mai placut lucru la aceasta platforma este ca au si o aplicatie mobila pentru sondaje, astfel incat poti completa  sondaje de oriunde doresti tu. Dupa ce iti faci cont esti invitat sa completezi un chestionar, dupa care o sa primesti chestionarele interesante pentru tine, iar in functie de sondajul primit poti vizualiza si cu cat vei fi platit pentru acel chestionar.

2. Sondajeledecomparatie.ro – Unul din cel mai serios site pe care l-am vazut în online, iar în medie, sunt cel putin 5 sondaje pe luna, ceea ce inseamna ca nu veti pierde mult timp. Dar avand in vedere ca nu sunt asa multe sondaje, nici nu veti castiga asa mult.

3. Exprim.ro – este o platforma destul de actualizata zilnic si apreciata de mai multi utilizatori. Cei care participa la sondaje primesc puncte pe care le pot converti in bani sau obiecte.

4. ivox.ro – o alta platforma de sondaje de opinie online, insa aici vei castiga puncte pe care le vei transforma în anumite cupoane de reduceri. Acesta platforma trateaza o multitudine de teme cu relevanta pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.

5. Marketagent.com – are in jur de un milion de membri in grup si aproximativ 1.000 de membri noi se inscriu in fiecare zi. Platforma promite ca ofera bani celor ce participa la chestionare si determina prin opinia lor trendurile si produsele viitoare.

Ce iti pot garanta aceste site-uri de specialitate:

  • Unele dintre aceste platforme iti spun intotdeauna, cat durează un sondaj si cati bani ofera pentru acesta.
  • Confidentialitatea datelor tale personale este 100% asigurata.
  • Poti castiga bani cu ajutorul sondajelor interesante si iti poti aduce contributia in avantajul stiiintei şi a cercetarii de piata.

Ce trebuie sa mai stii este ca sondajele sunt realizate prin chestionare online. Ele pot fi dintr-o gama ampla de tematici. Ce mai trebuie sa mai ai in vedere este ca ai mare nevoie de un cont pe Paypal. Majoritatea platformelor de mai sus folosesc această metoda de plata.

Postări asemănatoare

1 Comment

  1. Irina

    Panelul I-say este de asemenea foarte serios

Lasă un răspuns

Campurile marcate sunt obligatorii *