Despre noi

Pentru ca ne dorim sa impartasim cat mai multor persoane cum sa faci bani online am creat ADblog.ro pentru ca exista foarte multe articole despre cum sa faci bani online insa cele mai multe dintre ele sunt doar reclame sau iluzii false care incearca sa te convinga sa te inscrii la vreun curs, webinar, training sau alta metoda pentru a deveni milionar peste noapte in mediul online.

In fiecare zi aflăm, si incercam în mod constant, tot mai multe metode de a face bani online, astfel încât să îi obținem într-un mod cât mai smart.

Categorii

Hot Tags

31 mart. 2020
Ce trebuie sa stii ca sa castigi bani cu AdSense
ADblog

Ce trebuie sa stii ca sa castigi bani cu AdSense 

AdSense este poate cel mai popular mod de a câștiga bani online, dar este real? Puteți câștiga în continuare bani? Poți trăi câștigând doar din reclame?

Despre AdSense am tot vorbit in articolele precedente, de la Cum faci bani online cu Google AdSense pana la Google AdSense si TVA-ul

Voi încerca să vă ofer răspunsuri cinstite pe baza experiențelor mele de editor, cat si ce trebuie sa stii ca sa castigi bani online cu Google AdSense.

 

Ce aveți nevoie pentru a câștiga bani cu AdSense?

Deci,  este gratuit, ușor de utilizat, obțineți in jur de 68% din venituri – ce mai aveți nevoie pentru a câștiga bani?

# 1 – Ai nevoie de un site web bogat în conținut

AdSense adoră site-urile web bogate în conținut. Conținutul poate fi de orice fel (inclusiv text, imagini, videoclipuri), cu condiția să nu încalce politicile de conținut AdSense.

Cu toate acestea, este recomandat să aveți conținut text în pagini, astfel încât crawlerul AdSense să înțeleagă despre ce este vorba in site-ul web.

AdSense este mai potrivit pentru site-urile web care publică articole, studii de caz, ghiduri practice (ca acesta), dar există și povești de succes ale altor tipuri de site-uri.

# 2 – Ai nevoie de un site web de înaltă calitate

Nu este suficient să publicăm conținut care nu încalcă politicile de conținut AdSense, dar trebuie să furnizați conținut de înaltă calitate pe un site web.

Google este răspunzător de agenții de publicitate pentru banii plătiți, astfel încât aceștia nu doresc ca reclamele lor să apară pe site-uri web mai putin populare .

În trecut, acest lucru a fost posibil, dar în ultimii doi ani cei de la Google au politici mai stricte cu privire la tipul de site-uri web pe care le puteți rula.

# 3 – Ai nevoie de mult trafic

AdSense este o modalitate bună de a face bani online și este poate cea mai ușoară metodă, cu condiția să aveți o cantitate bună de trafic de calitate pe site-ul dvs. web.

Nu vă pot oferi un număr exact, deoarece suma de bani pe care o puteți câștiga depinde de câștigurile pe click (EPC) și de clickul cu rata de click (CTR), dar de obicei nu sfătuiesc clienții mei să ruleze AdSense pe site-uri web cu mai puțin de 300-400 de vizite unice pe zi.

În general, cu cât traficul este mai direcționat, cu atât mai mulți bani puteți câștiga.

# 4 – Trebuie să vizați cuvintele cheie potrivite

Dacă vizați cuvintele cheie potrivite în conținutul dvs., puteți câștiga mult mai mulți bani cu AdSense sau cu orice altă platformă publicitară.

De asemenea, utilizatorii pot face click pe anunțuri mai des, deoarece utilizatorii care caută sfaturi sau soluții pentru problema lor au mai multe șanse să facă click pe un anunț relevant decât utilizatorii care caută informații generale.

Acesta este și motivul pentru care traficul organic este considerat a fi mai valoros decât orice altă formă de trafic.

# 5 – Trebuie să respectați complet politicile AdSense

După cum am spus mai sus, AdSense reprezintă 1/4 din veniturile Google, astfel încât acestea să ia întregul program în serios. Cu toate că este relativ ușor pentru toată lumea să obțină un cont AdSense, dacă nu joci 100% regulile lor, risti să-ți pierzi contul.

Chiar dacă sunteți un editor existent sau nou, asigurați-vă că citiți politicile lor înainte de a implementa AdSense pe site-ul dvs. web.

Eliminați-vă din minte orice idei pentru a păcăli sistemul și amintiți-vă întotdeauna că au angajati cei mai buni oameni pentru a vă asigura că nimeni nu va putea să-și ocolească regulile și politicile.

# 6 – Trebuie să aveți un site web cu un scop și nu un site MFA (creat pentru AdSense)

Deși este o modalitate excelentă de a monetiza un site web, site-urile web realizate cu scopul exclusiv de difuzare a anunțurilor AdSense nu sunt favorabile pentru Google.

Da, puteți utiliza reclamele pentru a câștiga bani dintr-un blog consacrat, care are mult trafic și vizitatori.

Puteți utiliza, de asemenea, pentru a câștiga bani în plus din site-ul dvs. web în timp ce vindeți propriile produse și servicii, dar nu este o idee foarte bună să creați un blog și să începeți să publicați conținut mediocru cu scopul exclusiv de a primi vizite organice și apoi să executați AdSense pentru a face bani. În trecut, acest model a funcționat, dar acum regulile s-au cam schimbat.

Concluzie

AdSense este poate cea mai ușoară, mai fiabilă și cea mai bună modalitate de a face bani online. Cu condiția ca site-ul dvs. web să îndeplinească criteriile explicate mai sus, vă puteți bucura de un venit lunar bun, utilizând conținutul dvs. și orele pe care le petreceți online în cel mai bun mod posibil.

Postări asemănatoare

1 Comment

  1. Cum faci bani din Youtube - AdBlog

    […] Devii partener Youtube și câștigi bani din reclame […]

Lasă un răspuns

Campurile marcate sunt obligatorii *