Despre noi

Pentru ca ne dorim sa impartasim cat mai multor persoane cum sa faci bani online am creat ADblog.ro pentru ca exista foarte multe articole despre cum sa faci bani online insa cele mai multe dintre ele sunt doar reclame sau iluzii false care incearca sa te convinga sa te inscrii la vreun curs, webinar, training sau alta metoda pentru a deveni milionar peste noapte in mediul online.

In fiecare zi aflăm, si incercam în mod constant, tot mai multe metode de a face bani online, astfel încât să îi obținem într-un mod cât mai smart.

Categorii

Hot Tags

31 mart. 2020
Vinzi produse și faci bani online
ADblog

Vinzi produse și faci bani online 

Te gândești să vinzi produse online și să faci bani? Crezi că asta ți se potrivește? Poate că ai auzit, sau nu de termenul “dropshipping” și nu știi prea mult despre el sau nu ai înțeles ce este de fapt, ei bine dropshipping înseamnă de fapt să vinzi produsele altora la prețul stabilit de tine fără să ai un stoc de produse, nu este nevoie să ai bani la început sau să faci vreo investiție pentru asta doar să afli mai multe detalii înainte de a te apuca.

Dropshipping-ul este un termen provenit din engleză și este un serviciu care este tot mai folosit în America deoarece se vând produse la prețuri foarte mici, poți să-ți cumperi orice chilipiruri doar că ești nevoit să aștepți puțin mai mult până sa primesti comanda, iar din cauza asta mulți renunță să cumpere produse de pe site-uri cu dropshipping.

Pentru a începe să folosești acest serviciu de dropshipping este recomandat să ai un site și o promovare destul de bună, deci fără reclamă nu ai cum să vinzi. Cei mai mulți apelează la firme care se ocupă cu promovare gen Facebook Ads sau Google Adwords și plătesc pentru reclamă. Pentru a vinde un produs prin dropshipping cei care au produsele fizice trebuie să îți furnizeze un link de la produsul său, sau să folosești companii sau site-uri care au servicii speciale pentru așa ceva. Unul dintre cele mai cunoscute site-uri este Aliexpress, de acolo poți să-ți cumperi produse direct de pe platforma lor,  sau să faci dropshipping. Nu ai nevoie decat  să îți înregistrezi un cont de afiliat și apoi ți se va furniza un link special, un id și o cheie apoi va trebui să adaugi link-ul pe site-ul tău manual in interiorul conținutului.

Există extensii speciale care fac treaba asta și îți preiau toate informațiile fără prea mare efort, totul se face automat doar să stabilești ce produse vrei să vinzi sau categoria iar după iti poti gestiona informațiile și imaginile după bunul plac, dar mult mai ușor.

In momentul in care apare prima comandă a unui produs tot ce trebuie sa faci este să intri in contul tău de afiliat și să comanzi produsul respectiv sau eventual dacă deții o extensie mai complexă toate lucrurile astea se vor face automat, dupa ce îți va aparea comanda plasată.

Platforme unde vinzi produse și faci bani online

Exista foarte multe platforme care oferă toate aceste servicii automatizate și simplificate insa percep o taxă lunară, printre ele se enumera Shoppify cu Oberlo care iti prezintă mai multe statisici vis-a-vis de starea produselor tale și a comenzilor făcute.

O variantă mai ieftină și mult mai simplă este platforma WordPress plus o extensie dedicată acestui lucru pentru dropshipping. De exemplu “Woodropship”, “Alidropshipp”, “DropshipMe” sunt doar cateva din nenumaratele plugin-uri existente pe WordPress.

O altă soluție de a vinde produse online și să faci bani este prin intermenidul Amazon-ului, care a început să fie tot mai folosit de foarte mulți utilizatori. Amazon-ul este un site unde găsești produse la prețuri ieftine și produse de calitate bună la prețuri un pic mai ridicate.

Afilierea pe Amazon pentru cei care o folosesc este o sursă bună de venit, iar unii dintre utilizatori câștigă chiar sume uriașe de bani pentru că cererea este din ce în ce mai mare.

Amazon-ul oferă servicii de “fulfilment”, acest fulfillment însemnă de fapt că tu vinzi produsul iar ei se ocupă de stoc și de transport dar percep o taxă pentru acest serviciu, va trebuii doar să-ți cumperi produsele, investind o suma modica de bani la inceput. Amazon-ul detine mai multe depozite in mai multe țări și orașe, acolo unde iti stochează produsele și il duc la client contra cost prin acest serviciu numit fulfillment.

Postări asemănatoare

1 Comment

  1. Avantajele și dezavantajele de a castiga bani cu marketing afiliat - AdBlog

    […] Câștigul financiar prin marketingul afiliat este bazat pe cercetare, multa muncă și implicare constantă cu produsele și rețelele de marcă pe care alegeți să le susțineți astfel incat vinzi produse si faci bani online. […]

Lasă un răspuns

Campurile marcate sunt obligatorii *