Despre noi

Pentru ca ne dorim sa impartasim cat mai multor persoane cum sa faci bani online am creat ADblog.ro pentru ca exista foarte multe articole despre cum sa faci bani online insa cele mai multe dintre ele sunt doar reclame sau iluzii false care incearca sa te convinga sa te inscrii la vreun curs, webinar, training sau alta metoda pentru a deveni milionar peste noapte in mediul online.

In fiecare zi aflăm, si incercam în mod constant, tot mai multe metode de a face bani online, astfel încât să îi obținem într-un mod cât mai smart.

Categorii

Hot Tags

31 mart. 2020
Cele mai bune metode de făcut bani online
ADblog

Cele mai bune metode de făcut bani online 

Metode de făcut bani online sunt destule începând de la a te juca sau testa anumite aplicații și să fii plătit pentru asta și până la lucruri mult mai complicate în care trebuie să-ți pui mintea la contribuție.
Există multe site-uri care oferă bani online sau metode de făcut bani online dar multe sunt scam sau de fapt nu oferă nimic in schimb decât urmaresc sa aibe de câștigat de pe urma ta.
Încearcă să te ferești de site-uri care promit câștiguri mari de la început fără să faci nimic pentru că nu există astfel de metode incat sa te imbogatesti peste noapte.

Mai jos am gasit si testat cateva metode de facut bani online.

Bani online la bursă

Pentru câștiguri mai mari și mai rapide ai nevoie de niște bani în majoritatea situațiilor, una dintre metodele prin care poți câștiga rapid bani este să joci la bursă dar acolo trebuie să investești bani, timp și atenție pentru că așa cum poți câștiga bani rapid, la fel de repede îi poți pierde.

Bani online din sondaje plătite

Pentru mulți dintre noi părerile celorlați contează mult și luam fiecare părere în calcul fie ea PRO sau CONTRA, de aceea există site-uri care te plătesc pentru asta, să-ți lași pur și simplu părerea despre anumite produse, firme sau servicii.

Bani online din afiliere

Programul de afiliere a devenit o metodă foarte populară în rândul celor care folosesc internetul în scopul de a face bani, din această metodă câștigă cel care își vinde produsele / serviciile / cât și cel care ajută la vânzarea lor pentru că primești un comision sau o sumă fixă în funcție de prețul și produsele pe care le vinzi.

Bani online din YouTube

YouTube-ul este unul dintre cele mai populare site-uri, iar pentru creatorii de conținut video este o metodă foarte buna valorificarea și monetizarea a timpului cât și a conținutului creat de ei, astfel sunt plătiți pentru promovare, pentru click-uri pe reclame sau campanii directe prin care prezintă anumite produse sau servicii.

Bani online pe Facebook

De ce să nu îmbini utilul cu plăcutul, pierzi timp pe facebook, socializezi, postezi imagini, clipuri, dacă ești popular și ai un numar mare de  urmatritori si iti apreciaza postarile poți să folosești asta în scopul de a face bani online, chiar din fața calculatorului, promovezi articole, imagini, prezinti produsele unor branduri, asta daca ai si un numar consistent de urmaritori.

Postări asemănatoare

4 Comments

 1. În cât timp ajungi pe prima poziție pe GOOGLE - Gazduirea Web

  […] o poziție in Google. Asta numai dacă ajungi să arunci foarte mulți bani pentru campanii seo sau reclame plătite la Google Adwords sau […]

 2. Cum sa castigi bani din sondaje - AdBlog - Cea mai buna metoda

  […] un mic venit în plus în timp ce suntem in fata laptopului sau chiar al telefonului, si una dintre Cele mai bune metode de facut bani online sunt participarea la diferite sondaje online platite pe care le organizeaza diferite site-uri din […]

 3. Bani online din Facebook - AdBlog

  […] dintre cele mai noi metode de a face bani online prin intermendiul Facebook-ului este Ad Breaks, acest serviciu de monetizare este numai pentru cei […]

 4. Castiga bani prin afiliere - AdBlog

  […] că detii o firmă de gazduire sau vrei să fii afiliat, cu ajutorul acestei metode de marketing tu ai control total asupra procesului (statistici, rapoarte detaliate, panou de control pentru […]

Lasă un răspuns

Campurile marcate sunt obligatorii *