Despre noi

Pentru ca ne dorim sa impartasim cat mai multor persoane cum sa faci bani online am creat ADblog.ro pentru ca exista foarte multe articole despre cum sa faci bani online insa cele mai multe dintre ele sunt doar reclame sau iluzii false care incearca sa te convinga sa te inscrii la vreun curs, webinar, training sau alta metoda pentru a deveni milionar peste noapte in mediul online.

In fiecare zi aflăm, si incercam în mod constant, tot mai multe metode de a face bani online, astfel încât să îi obținem într-un mod cât mai smart.

Categorii

Hot Tags

31 mart. 2020
Bani online din fotografii
ADblog

Bani online din fotografii 

Ești pasionat de fotografii și artă, îți place să creezi imagini sau fotografiezi peisaje frumoase? Poți să câștigi bani online din asta! Tehnologia a avansat iar camerele foto moderne și de ultimă generație îți permit să faci fotografii profesionale fără prea mult efort.

Mulți sunt iubitori de fotografie și de peisaje frumoase și ar plătii oricât pentru o poză frumoasă.

La fel cum unii vând articole pe internet și scriu despre anumite lucruri așa sunt și oameni carora le place să aibă o colecție frumoasă de poze.

Există site-uri speciale care se ocupă cu vânzarea de fotografii și poți câștiga bani online din asta în funcție de calitatea fotografiilor tale, sau de ceea ce este prezentat in ea.

Ai o colecție de imagini creată de tine, un album cu peisaje, animale sau alte lucruri care consideri că le poți valorifica?

Fă-i dintr-un hobby o sursă de venit, faci ceea ce îți place, fotografiezi sau creezi imagini și faci bani.

Prețul unei fotografii poate să difere de la o poză la alta începând de la calitatea ei până la detaliile afișate.

Există site-uri care plătesc bine pentru o fotografie profesională cu un search pe Google găsești destule site-uri care oferă o platformă ușor de utilizat, de exemplu Shutterstock sau Payloadz.

Shutterstock

Pe acest site o poză se poate vinde și cu 200$. Ei se bazează mai mult pe popularitatea pozei în funcție de descărcări și cât de mulți au plătit pentru acea poză, cu cât mai mulți o cumpără cu atât prețul va crește  mai mult.

Toți cei care s-au înregistrat pe acest site au câștigat mai mult de 300 milioane $  din mai mult de 500 de miloane de descărcări pentru fotografii, deci este o sursă sigură că vei face bani online pe acest site.

Aici mai poți găsi pe lângă imagini și videoclipuri sau vectori. Shutterstock a implementat si o metoda prin care poți să recomanzi unei persoane să folosească aceste servicii iar câștigul tau va fi de pe urma profitului de fiecare dată când poza persoanei recomandate este vândută.

Postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Campurile marcate sunt obligatorii *