Despre noi

Pentru ca ne dorim sa impartasim cat mai multor persoane cum sa faci bani online am creat ADblog.ro pentru ca exista foarte multe articole despre cum sa faci bani online insa cele mai multe dintre ele sunt doar reclame sau iluzii false care incearca sa te convinga sa te inscrii la vreun curs, webinar, training sau alta metoda pentru a deveni milionar peste noapte in mediul online.

In fiecare zi aflăm, si incercam în mod constant, tot mai multe metode de a face bani online, astfel încât să îi obținem într-un mod cât mai smart.

Categorii

Hot Tags

31 mart. 2020
Bani online din Facebook
ADblog

Bani online din Facebook 

Facebook-ul este cel mai popular site de socializare folosit de aproximativ 2,41 miliarde de utilizatori activi din intreaga lume.

Activitatea ta pe Facebook poate fi valorificată  incat poti să faci bani online din asta, dar un lucru destul de important este cat de popular si activ esti pe Facebook.

Facebook-ul te ajută să îți valorifici timpul petrecut pe internet promovând produse și site-uri pe pagina, respectiv profilul tău iar prin asta poti ajuta firmele să-și găsească mult mai usor potentialii clienți. Cea mai bună metodă de a câștiga bani din Facebook sunt campaniile directe, astfel incat  promovezi la tine pe site produse sau site-uri și să fii plătit direct fără alți intermediari. O altă metodă este prin monetizarea site-ului / promovarea prin reclame.

Bani Online

Una dintre cele mai noi metode de a face bani online prin intermendiul Facebook-ului este Ad Breaks, acest serviciu de monetizare este numai pentru cei care sunt creatori de conținut și creatorii de clipuri video. În primul rând durata unui clip video trebuie sa depășesca 3 minute, iar un al doilea criteriu este să ai peste 10.000 de urmăritori. Dupa ce îndeplinești aceste condiții poți verifica dacă ești eligibil sau nu să te înregistrezi.

Ad Breaks te plătește în funcție de publicul tau tinta pe care îl ai, și de tările de unde provine traficul. Ad breaks generează în mod automat clipuri promoționale și le plasează timp de 15 secunde în clipurile video adăugate de tine și vei fi plătit in mod direct în fiecare lună în zilele de 20-23 ale lunii. Acestia oferă diferite metode de plată printre care PayPal sau Payoneer.

Beneficiul Ad Breaks si al pauzelor publicitare este faptul ca descoperiti caracteristici noi care va pot ajuta sa ma maximizati castigurile, in timp ce va concetrati sa faceti ce stiti cel mai bine: crearea de continut extraordinar.

Postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Campurile marcate sunt obligatorii *