Există tot felul de site-uri care te plătesc pentru diverse lucruri, cum ar fi cumpărăturile, afilierea, răspunsul la sondaje sau testarea de produse. Aceste site-uri nu te vor face milionar peste noapte , dar sunt o metodă bună de a-ți rotunji veniturile și de a face un ban în plus.

Afilierea

Afilierea este deja destul de cunoscută în domeniul promovării online, fiind o metodă  eficientă de a câștiga clienți. Atunci când dorești să-ți găsești clienți pentru afacerea ta din mediul online și alegi afilierea, clienții tăi sau vizitatorii cei care aduc clienți noi pentru serviciile tale au de câștigat in funcție de prețul serviciului achiziționat de persoana adusă pe site.

 

Ce este marketingul afiliat?

Marketingul afiliat este o metodă de promovare plătită, bazată pe performanță, în cadrul căreia advertiserul plătește strict acțiunile clienților săi atrași pe site-ul său prin intermediul unui afiliat.

Site-urile de Găzduirea Web îți rotunjeșc veniturile !

Advertiserul te plătește să îi aduci clienți și să il ajuți să își facă serviciile cunoscute și prin intermediul tău ajunge să aibă mai mulți clienți și desigur ești răsplătit pentru munca depusă.

În cazul nostru se oferă servicii de găzduire de website-uri sau creare site personalizat pentru preferințele fiecărui client care își dorește un site cât mai atrăgător și să își expuna portofoliul și multe altele.

Deci…

Fie că ai o firmă de gazduire sau vrei să fii afiliat, în cadrul acestei metode de marketing tu ai control total asupra procesului și rezultatele sunt singurele elemente taxate. Cu alte cuvinte, plătești sau ești plătit doar pentru rezultatele generate.

Acest lucru face ca marketingul afiliat să fie una dintre cele mai eficiente metode de promovare și de creștere a vânzărilor, fiind o metodă bazată strict pe performanță.