Despre noi

Pentru ca ne dorim sa impartasim cat mai multor persoane cum sa faci bani online am creat ADblog.ro pentru ca exista foarte multe articole despre cum sa faci bani online insa cele mai multe dintre ele sunt doar reclame sau iluzii false care incearca sa te convinga sa te inscrii la vreun curs, webinar, training sau alta metoda pentru a deveni milionar peste noapte in mediul online.

In fiecare zi aflăm, si incercam în mod constant, tot mai multe metode de a face bani online, astfel încât să îi obținem într-un mod cât mai smart.

Categorii

Hot Tags

31 mart. 2020
AdSense

Cum sa faci bani online cu Google AdSense 

Cum sa faci bani online cu Google AdSense

Google AdSense a devenit una dintre cele mai bune modalităţi prin care să faci bani online. Inainte de a te apuca de treaba si pentru a avea succes pe platforma, trebuie să ştii câteva sfaturi importante, iar in acest articol îţi vom oferi câteva sfaturi necesare pentru a avea succes. Foarte mulţi utilizatori au inceput să obţină un venit secundar substanţial cu Google AdSense, iar în timp, este chiar posibil ca acel venit să devină sursa  principală de venit.

Totul Despre Google AdSense

Google AdSense este o retea de publicitate de la Google care ofera blogger-ilor si detinatorilor de site-uri o oportunitate sa castige bani prin afisare de text, imagine, video si alte reclame interactive pe site-ul lor.  Aceste anunturi sunt specifice continutului si audientei site-ului.

Marketing-ul online a devenit o parte vitală a oricărei afaceri sau brand indiferent de industria şi domeniul în care activează, iar una dintre metodele prin care companiile îşi promovează produsele şi serviciile este Google AdSense.

Pentru cei care vor să facă bani din blog , website, sau YouTube sau orice fel de proprietate online, Google AdSense seamănă cu marketing-ul afiliat , atunci când vine vorba de a câştiga bani online. Atunci când te înregistrezi pentru acest serviciu, le oferi permisiune celor de la Google să afişeze AdWords Google alături de conţinutul tău.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui serviciu este uşurinţa cu care se obţine profit. Pe langa asta, Google este o companie de prestigiu şi toată lumea are încrede în ea.

Pentru a începe să faci bani online cu Google AdSense, avem pentru tine 3 optiuni:

 1. Fa-ti un blog/ site pe  WordPress
 2. Fa-ti un blog/ site pe BlogSpot
 3. Fa-ti un canal de YouTube

Mai intai Google îţi va evalua cererea de înregistrare, iar după aprobare, îţi va integra reclamele pe pagina cu ajutorul unui plug-in.

După acest pas, Google AdSense se va ocupa de tot, afişând reclame cititorilor, vizitatorilor şi audienţei tale în general.

Oricând cineva apasă pe una dintre reclame, vei primi o parte din profitul pe care Google in genereaza la fiecare click.

1. Fa-ti un blog/ site pe  WordPress

WordPress este cea mai populară platforma pentru blog-uri şi cuprinde aproape un sfert din blog-urile de pe internet. Există o multime de tutoriale disponibile online care să te ajute cum sa-ti creezi primul blog/site. WordPress este puţin mai complex decât Blogger, platforma recomandată pentru cei cu mai putina experiență în acest domeniu. Site-ul îţi oferă acces la mai multe teme gratuite, funcţionalităţi intuitive şi plugin-uri care să te ajute să personalizezi website-ul astfel incat sa fie unic. Themeforest este cel mai populat site de unde iti poti alege o multitudine de teme premium astfel incat blog/site-ul  tau sa te defineasca.

2. Fa-ti un blog/ site pe  BlogSpot

Dacă nu ai creat niciodată un website pana acum, poţi deschide un blog pe BlogSpot în cam 10 minute, această metodă este recomandată pentru cei care sunt noi în acest domeniu al job-urilor online. Google deţine platforma BlogSpot, aşadar este foarte uşor să integrezi Google AdSense.

3. Fa-ti un canal de YouTube

Chiar dacă nu îţi place să scrii poţi face bani cu Google AdSense pe YouTube , care permite generarea unui venit prin afişarea de reclame  în cadrul videoclipurilor tale. Nişa videoclipurilor este foarte mare, poti alege sa-ti cresti veniturile din  videoclipuri precum:

 • Blog video
 • Videoclipuri tip tutoriale
 • Videoclipuri educaţionale
 • Muzica
 • Comedie şi divertisment
 • Recenzii de produse şi servicii

Iar lista poate continua. Odata ce ti-ai gasit nişa te poti apuca de treaba. Înainte de a-ţi depune aplicaţia pentru un cont Google AdSense, va trebui să încarci cel puţin 5 videoclipuri. Un lucru destul de important este calitatea videoclipurilor.

Contul Google AdSense

Dupa ce ti-ai pus la punct toate cele spuse mai sus, este timpul sa aplici pentru contul de Google AdSense, şi completând toate formularele necesare, fii cat mai atent si raspunde cat mai bine la intrebari.

Pentru aprobare  vor trece câteva zile până cei de la Google o vor evalua şi până vor decide dacă să o aprobe sau nu. În unele cazuri, poţi aştepta chiar şi 10-15 zile. Dacă primeşti aprobare, vei putea să începi imediat să utilizezi AdSense.

Implementare Google AdSense

După ce ai fost anunţat de cei de la Google că ţi s-a aprobat contul  AdSense primul lucru pe care trebuie să îl faci este să instalezi Google AdSense pe blog, website sau canalul de YouTube. Există mai multe moduri în care iti poti implementa , poţi face asta în funcţie de platforma pe care o foloseşti. In cadrul unui nou articol iti vom arata pas cu pas implementarea acestuia pe blogul/websiteul, canalul tau de YouTube.

Postări asemănatoare

1 Comment

 1. Google AdSense si TVA-ul - AdBlog

  […] din cele mai populare intrebari ale celor care utilizeaza Google AdSense este daca Google accepta facturi pentru aceste servicii. Asa cum apare pe site-ul lor, pentru […]

Lasă un răspuns

Campurile marcate sunt obligatorii *