Despre noi

Pentru ca ne dorim sa impartasim cat mai multor persoane cum sa faci bani online am creat ADblog.ro pentru ca exista foarte multe articole despre cum sa faci bani online insa cele mai multe dintre ele sunt doar reclame sau iluzii false care incearca sa te convinga sa te inscrii la vreun curs, webinar, training sau alta metoda pentru a deveni milionar peste noapte in mediul online.

In fiecare zi aflăm, si incercam în mod constant, tot mai multe metode de a face bani online, astfel încât să îi obținem într-un mod cât mai smart.

Categorii

Hot Tags

16 sept. 2019
Cum faci bani din Youtube
Social Media Ads

Cum faci bani din Youtube 

Cei mai multi utilizatori intra pe Youtube atunci cand este vorba despre un videoclip, sau emisiune. Potrivit unui comunicat YouTube susţine că mai mult de 1,8 miliarde de utilizatori se conectează la platformă în fiecare lună, pentru a se uita la videoclipuri. Acest număr reprezintă aproximativ un sfert din populaţia totală a planetei.

 

Mai jos iti vom prezenta 5 metode de bază prin care poți afla cum să faci bani din Youtube:

  • Vinzi produse 
  • Devii partener Youtube și câștigi bani din reclame
  • Lucrezi cu brandurile în calitate de afiliat sau obții sponsorizări
  • Utilizezi platforme de finanțare de la fani pentru susținerea canalului tău
  • Utilizezi platformele de crowdfunding pentru a-ți finanța munca

1.Vinzi produse

Dacă vrei să știi cum faci bani din Youtube una din metodele practicate este vanzarea produselor, e o idee bună să te gândești dinainte la vânzarea propriilor produse sau mărfuri. Youtuberii fac foarte mulți bani din asta și, pentru mulți dintre ei, este principala sursă de venit.

Ce poti vinde pe Youtube:

  • Imbracaminte
  • Suplimente nutriționale
  • Cursuri online
  • E-books
  • Jocuri

Pe măsură ce canalul tău crește, poți începe să vezi ce își dorește audiența ta în funcție de ceea ce ți-ar plăcea ție să creezi. Poți apoi să îți creezi propriul website unde îți vei prezenta produsele și de unde pot fi cumpărate.

2.Devii partener Youtube și câștigi bani din reclame

Cea mai ușoară metodă dacă ți-ai propus să afli cum faci bani din Youtube, este prin intermediul reclamelor: Permiți ca YouTube să afișeze diferite tipuri de reclame în videoclipurile tale sau alături de ele și, când cineva dă clic pe aceste reclame sau cumpără ceva, tu primești un comision.

Pentru a face bani din reclame, trebuie să devii partener Youtube. Poți face asta mergând la secțiunea contului tău Creator Studio   și activând monetizarea. Va trebui să te înregistrezi și pe rețeaua AdSense de la Google.

3.Lucrezi cu branduri în calitate de afiliat sau obții sponsorizări

Este o metodă buna de a câștiga bani din canalul tău de Youtube, deoarece tot ceea ce trebuie să faci este să aloci aproximativ un minut pentru prezentarea produselor care îți plac în videoclipurile tale.

Sponsorii îți vor plăti de obicei un onorariu fix pentru reclamă pe videoclip și îți vor pune la dispoziție un link special astfel încât, dacă cineva cumpără efectiv un produs de la ei, vei primi și tu un comision suplimentar. În acest fel este foarte ușor să înveți cum să faci bani din Youtube.

4. Utilizezi platforme de finanțare de la fani pentru susținerea canalului tău

Dacă încerci să afli cum faci bani din Youtube, verifică platformele de finanțare de la fani, precum Patreon: Cu ajutorul acestor platforme, utilizatorii care urmăresc videoclipurile tale se pot înregistra pentru a dona regulat în contul tău.

5.Utilizezi platforme de crowdfunding pentru a-ți finanța munca

Platformele de crowdfunding sunt website-uri precum Kickstarter sau Indiegogo unde oricine poate posta un proiect pe care încearcă să îl creeze, iar oameni din întreaga lume pot contribui la proiect în semn de susținere.

Cel mai bun lucru la aceste website-uri este faptul că nu trebuie să creezi proiectul înainte de a primi finanțare, astfel încât oamenii te plătesc să faci ceea ce dorești!

Related posts

Lasă un răspuns

Campurile marcate sunt obligatorii *