Despre noi

Pentru ca ne dorim sa impartasim cat mai multor persoane cum sa faci bani online am creat ADblog.ro pentru ca exista foarte multe articole despre cum sa faci bani online insa cele mai multe dintre ele sunt doar reclame sau iluzii false care incearca sa te convinga sa te inscrii la vreun curs, webinar, training sau alta metoda pentru a deveni milionar peste noapte in mediul online.

In fiecare zi aflăm, si incercam în mod constant, tot mai multe metode de a face bani online, astfel încât să îi obținem într-un mod cât mai smart.

Categorii

Hot Tags

31 mart. 2020
Cum faci bani din Youtube
Social Media Ads

Cum faci bani din Youtube 

Cei mai multi utilizatori intra pe Youtube atunci cand este vorba despre un videoclip, sau emisiune. Potrivit unui comunicat YouTube susţine că mai mult de 1,8 miliarde de utilizatori se conectează la platformă în fiecare lună, pentru a se uita la videoclipuri. Acest număr reprezintă aproximativ un sfert din populaţia totală a planetei.

 

Mai jos iti vom prezenta 5 metode de bază prin care poți afla cum să faci bani din Youtube:

  • Vinzi produse 
  • Devii partener Youtube și câștigi bani din reclame
  • Lucrezi cu brandurile în calitate de afiliat sau obții sponsorizări
  • Utilizezi platforme de finanțare de la fani pentru susținerea canalului tău
  • Utilizezi platformele de crowdfunding pentru a-ți finanța munca

1.Vinzi produse

Cea mai simpla si cea mai practicata metodata dacă vrei să știi cum faci bani din Youtube  este vanzarea produselor, e o idee bună să te gândești dinainte la vânzarea propriilor produse fie ele handmade, sau produse chiar din propriul brand. Youtuberii fac foarte mulți bani din asta și, pentru mulți dintre ei, este principala sursă de venit.

Ce poti vinde pe Youtube:

  • Imbracaminte
  • Suplimente nutriționale
  • Cursuri online
  • E-books
  • Jocuri

De indata ce canalul tău crește, poți începe să vezi ce își dorește audiența ta apoi să îți creezi propriul website unde îți vei prezenta produsele și de unde pot fi cumpărate.

2.Câștigi bani din reclame devenind partener Youtube

Dacă ți-ai propus să afli cum faci bani din Youtube cea mai ușoară metodă , este prin intermediul reclamelor: Permiți ca YouTube să afișeze diferite tipuri de reclame în videoclipurile tale sau alături de ele și, când cineva dă clic pe aceste reclame sau cumpără ceva, tu primești un comision.

Pentru a face bani din reclame, trebuie să devii partener Youtube. Va trebui să te înregistrezi și pe rețeaua AdSense de la Google. Poți face asta mergând la secțiunea contului tău Creator Studio   și activând monetizarea.

3.Obții sponsorizări sau lucreza cu branduri în calitate de afiliat

Sa faci reclama celorlati sau sa spui cateva cuvinte este o metodă buna de a câștiga bani din canalul tău de Youtube, deoarece tot ceea ce trebuie să faci este să aloci aproximativ un minut pentru prezentarea produselor care te sponsorizeaza în videoclipurile tale.

Sponsorii îți vor plăti de obicei un onorariu fix pentru reclamă pe videoclip și îți vor pune la dispoziție un link special astfel încât, dacă cineva cumpără efectiv un produs de la ei, vei primi și tu un comision suplimentar.

4.Susținerea canalului tău utilizand platforme de finanțare de la fani

O alta metoda din care încerci să afli cum sa faci bani din Youtube, verifică platformele de finanțare de la fani, precum Patreon: Cu ajutorul acestor platforme, utilizatorii care urmăresc videoclipurile tale se pot înregistra pentru a dona regulat în contul tău.

5.Utilizezi platforme de crowdfunding pentru a-ți finanța proiectul

Website-urile de crowdfunding  precum Kickstarter sau Indiegogo sunt platformele unde oricine poate posta un proiect pe care încearcă să îl creeze, iar oameni din întreaga lume pot contribui la proiect în semn de susținere.

Tot ce trebuie sa faci este sa inserezi link-ul la proiectele pe care le-ai postat pe aceste platforme, pe canalul de Youtube, acolo oamenii pot merge direct din videoclip să îți susțină proiectul. Poți posta videoclipuri cu tine lucrând la creațiile tale, la mostre și altele, ca să crești interesul pentru canalul tău.

Postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Campurile marcate sunt obligatorii *